Searching for rich flavours in the world of butter.

with smart solutions.

Bedrijf.

Sinds 1993 is LaBan Foods een innovatieve producent van verschillende boterspecialiteiten en met gepaste trots mogen wij ons marktleider binnen het segment kruidenboter noemen.

Hoe het begon

Zoals vele andere bedrijven in onze regio hielden wij ons aanvankelijk bezig met de handel in kaas. Door ons productassortiment regelmatig te bekijken en te innoveren kwam ook kruidenboter in ons assortiment.
Kleinschalig werden er talloze proeven gedaan en in nauw overleg met de afnemers werd het product steeds verder verbeterd. Uiteindelijk resulteerde dat in een heerlijke kruidenboter van hoge kwaliteit: het begin van LaBan Foods.

De verkoop van kruidenboter was al snel zo succesvol dat we in 1993 besloten onze “roots” te verlaten en ons helemaal te richten op de productie en verkoop van kruidenboter. Sindsdien is ons assortiment vergroot en bieden wij, naast kruidenboter, ook andere boterspecialiteiten en smaakmakers aan.

Tegenwoordig worden de verschillende producten geproduceerd in een modern productiepand en worden er dagelijks vele duizenden verpakkingen afgevuld die hun weg vinden naar de afnemers. 

Graag denken wij met u mee om een gepaste oplossing te vinden voor uw organisatie.