Searching for rich flavours in the world of butter.

with smart solutions.

QA Manager.

LaBan Foods is een innovatieve producent van boterspecialiteiten. Met gepaste trots mogen we onszelf marktleider binnen het segment kruidenboter noemen. In onze moderne productielocatie in Bodegraven worden dagelijks vele duizenden producten afgevuld die hun weg vinden naar onze retail-, horeca- en industriële afnemers in binnen- en buitenland.

Functieomschrijving   (32 – 40 uur per week)

Als QA manager speel je een cruciale rol binnen de organisatie. Je bent het aanspreekpunt binnen LaBan Foods B.V. voor de medewerkers en uitzendkrachten op kwaliteitsvragen. Je wordt ondersteunt door de KAM medewerker bij vraagstukken die er zijn binnen de organisatie.

Je zorgt er onder andere voor dat alle producten aan de wensen en eisen van de klant en aan de gestelde wettelijke richtlijnen en kwaliteitseisen voldoen.

Je verbetert processen door signalering en analyse, waarna je initieert, adviseert en opvolgt voor verbetering. Hierdoor optimaliseer je het kwaliteitssysteem en zorg je dat alle bestaande erkenningen en kwaliteitsnormeringen op een hoog niveau gehandhaafd blijven.

Je komt te werken in een groeiende organisatie met enthousiaste collega’s waar je veel ervaring kan opdoen. Kortom, een brede en interessante functie.

Functie eisen

  • Je bent klantgericht met een focus op kwaliteit; 
  • Je bent oplossingsgericht, resultaatgericht, anticiperend en in staat prioriteiten te stellen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt redelijke kennis van de Engelse taal;
  • Minimaal een opleiding op het gebied van procesmanagement; 
  • Ervaring met specificatiebeheer is een pré;
  • Bekend met beheersing van het kwaliteitshandboek;
  • Je bent bekend met kwaliteitssystemen en audits.

Interesse 

Heb jij affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie en haal je energie uit het leveren van optimale kwaliteit, reageer dan op onze vacature.

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.